Nu har jag äntligen tid att uppdatera om de senaste dagarna från roadtripen! Har inte haft nå bra wi-fi på ställena vi bott på så uppdateringen på bloggen har inte varit den bästa, men tänkte skriva lite kort om vad vi gjort de senaste dagarna och sen visa desto fler bilder! ;)

Jäklar vilken vecka vi har haft med LA först och nu roadtripen! Roadtripen började i LA, sen åkte vi och bodde på ett hotell som låg halvvägs till Gran canyon första natten. Dagen efter stannade vi till vid ett ställe som kändes som vilda västern med cowboys innan vi åkte vidare till Grand Canyon! Helt galet hur häftigt det var. 
 Söndagsnattens spenderades på ett motell som låg nära Grand canyon och på måndagsmorgonen åkte vi vidare och fortsatte till Las Vegas! Där fick vi två dagar och två nätter, och jag är helt kär i Vegas. Solade vid poolen med grym musik högt i högtalarna och partyglada människor runtomkring. Åkte limo med alla tjejer på måndagskvällen innan det blev utgång för oss över 21! Och måste nog säga att Vegas nattliv toppade Manhattans trots att jag bara var där två kvällar! Vilken häftig stad.


Idag åkte vi vidare till Death Valley som är jordens varmaste plats på sommaren! Vi hade tur att det var molnigt idag.

Imorn ska vi vidare till Yosemite national park och på fredag förmiddag/eftermiddag kommer vi fram till San Fransisco!! Vilken häftig resa det här är, shit vad jag njuter av livet just nu.

2 kommentarer

Isa

24 Apr 2015 04:22

vad heter den tour ni gör? :) verkar bra!

Anonym

24 Apr 2015 09:51

Och sen är du hemma och äter pastagratäng med oss! Shit, lyllos dig! 😄👍 / Rocka

Kommentera

Publiceras ej