Långhelgen försvann förbi fortare än vanliga fall och jag känner mig utvilad och redo för ännu en jobbvecka. Det har varit riktigt skönt att sen i torsdags ha lägenheten för mig själv! Har utnyttjat det här till 100 i helgen med så det här blev en riktig myshelg. I torsdags kom Malin över på både lunch och middag och i fredags kom några vänner över på tacos och idolmys! Somnade inte förrän vid 5 på morgonen och vaknade vid 6 av att min värdmamma glömt att stänga av sitt alarm.. Hm.. Stängde av det och somnade om några timmar till! Jag och Jonna mötte sen upp Frida för brunch där vi hittade en restaurang som serverade svenska pannkakor! Därefter tog jag och Frida oss ned till midtown för att göra ögonfransförlängning. Tog cirka en timma och jag tror jag somnade flera gånger under tiden. Efteråt mötte vi upp Karin och Malin för att ta oss förbi Vänner-caféet, men såklart var köerna hur långa som helst så blev bara en titt utanför caféet! Det är inte det riktiga caféet utan vänner är egentligen inspelat i kalifornien, men de har byggt upp ett café här på Manhattan som ser exakt ut som vänner caféet. 
 Sen var tanken att vi skulle gå ut på kvällen, men det slutade med att vi gick förbi svenska godisbutiken Sockerbit för att handla med oss godis inför ännu en myskväll. Handlade även med oss thaimat och hade en hur mysig kväll som helst där vi såg de sista två Harry Potter filmerna med! Som jag har saknat att ha bara mys såhär och inte bara vara ute och flänga i city eller utgångar. Den här helgen behövdes kan jag säga!!
 Söndagen bjöd på brunch med Frida och Malin, promenad längs upper East side med Mallan, shoppade mig en ny väst som jag kan visa bild på senare och sen blev det bio som avslutning på helgen. Såg filmen: A Walk among the tombstones, riktigt bra och spännande film!

Idag är det endast 24 dagar tills jag får besök ifrån Sverige, och som jag längtar. Att det snart är Oktober och att jag snart varit här i ett halvår är också helt otroligt! Hösten är på G och första gången är jag nog exalterad över hösten och glad över att sommaren är över. 

Bilderna gör inte helgen rättvis, nästa gång lovar jag bättre bilder..
Nu blir det en lång joggingtur på minst en timme i Central park. Blir alltid en kopp te innan jag går ut och springer, och frulle blir det efter träningspasset! Passar mig perfekt.