Gårdagens blogginlägg var väldigt luddigt insåg jag när jag läste igenom det precis haha.. Läste aldrig igenom inlägget igårkväll så då blir det lite småfel här och där! Rättat till småfelen nu iaf ;) Hur som helst, jag är tillbaka i New York nu!!! Nu när jag har varit bortrest i 10-11 dagar så kändes det faktiskt som att komma hem idag! Häftig känsla att jag faktiskt trivs så pass bra här så att det känns som hemma. Skönt att få komma tillbaka till mitt rum med och inte leva i en resväska.
 Jag har haft en fantastisk vecka i Oklahoma. Har fått se det riktigt typiska amerikanska livet, pratat engelska konstant varje dag utan att vara i närheten av någon svensk, åkt yachtbåt och haft semester trots att jag jobbat! Att få träffa min värdmammas familj och se hur hon hade det när hon växte upp har gjort att vi kommit varandra jättemycket närmre under den här resan. Oklahoma är ju ett ställe man aldrig skulle besökt om det inte vore för att jag åkte med min värdfamilj, så det var verkligen en upplevelse och ett minne för livet! Men det är så skönt att vara tillbaka i New York nu och att vardagen sätter igång imorgon! Jag har inte alls varit nyttig därborta, ätit american pancakes eller våfflor varje morgon, ätit någon god lunch på yachtbåten (alltid bakelser med sig har dem med) och pizza eller friterat till middag.. haha fy mår illa när jag tänker på det.. Skönt att vara tillbaka och kunna välja sina egna måltider (min favoritsallad bland annat) och ikväll fick jag nog och ska ta tag i det här imorgon. Jag signade nämligen upp mig för att börja gå till ett ställe som heter: "The Fhitting Room" som ligger gatan nedanför där jag bor där min värdmamma tränar. Hon berättade att det är stenhård träning i 50 minuter där man har en instruktör under klassen och att man har så ont i kroppen efter dem passen!! Så imorgon ska jag gå på ett sånt pass och jag är riktigt laddad, nu är semesterstadiet över härborta och nu ska jag köra stenhård träning medan jag har så mycket fritid nu i 5 veckor när mina värdbarn är på camp hela dagarna. Finns inga ursäkter när jag har 9 timmars ledighet om dagarna! 
 De första två månaderna vill man testa på allt, frozen yoghurt, gå ut och äta nästan varje kväll med vänner, vågar inte riktigt tacka nej till mat som ens värdfamilj erbjuder osv. men nu känner jag dem så pass bra att jag kan äta mitt eget och jag är inte längre i det stadiet där jag måste testa på allt här utan nu kan verkligen vardagen härborta börja!! Haha härligt att jag sätter igång när juli snart är här, men bättre sent än aldrig inte sant? ;) Har längtat efter mina joggingturer i Central park med, så ska bli två klasser i The fhitting room varje vecka och två dagar där jag går ut och springer med! 
 
Nog om träning. När jag kom hem till lägenheten idag så hade jag fått ett paket ifrån Sverige! Det var en sen födelsedagspresent ifrån min fina Elin. Blev överlycklig när jag såg att det var ifrån henne och jag längtar som bara den tills slutet av oktober då hon kommer och hälsar på! <3 Fick en jättefin blus, svensktgodis och ett jättegulligt kort ifrån henne, åh vad glad jag blev!! 
 
Imorgon börjar jag jobba vid 7 på morgonen fram till 8, sen är jag ledig från 8 fram till 5-tiden och sen slutar jag jobba vid 6.30 så riktigt soft sommarschema har jag nu! Passet på The Fhitting Room börjar 10:30 och måste erkänna att jag är lite nervös haha jag och alla vältränade människor här på Upper East side, men ska bli jätteroligt! Får berätta hur det gick imorgon, nu ska jag sova!
<3

Nu jäklars!!