Det var inte förrän igår när jag skypade med mina föräldrar som jag kom på att det valborg hemma i Sverige idag och att de flesta är lediga imorgon och på fredag. Eftersom vi inte kommer fira valborg här borta så har jag helt glömt bort det. Försökte förklara för mina värdbarn imorse vad det innebär men de tyckte bara att vi svenskar var konstiga som står runt stora brasor på kvällen för att fira in att våren är här, (eller för att man får en anledning till att festa mitt i veckan, meeen lät bli att berätta den delen av traditionen). Blir en valborg utan brasa och fest ikväll iaf, men middag ute på restaurang blir det med Malin och Therese och eventuellt Frida med som alla tre är svenskar dem med :)
 
Den här morgonen gick huuur mycket bättre som helst och vet inte om det är morgonschemat som låg bakom det eller om pojkarna börjat haja att man inte kör med mig ;) Jag och lillkillen hade vår vanliga kvalitétstid på morgonen där jag läser böcker för honom medan han äter sin frukost från 8.00-9.00. Därefter lämnade jag han i skolan och när jag kramade om honom idag innan jag lämnade honom så sa han: "I love you Kajsa!" vilken sötnos, mitt hjärta smälte där så idag är mitt humör på topp!! Blev ingen joggingrunda runt sjön i Central park idag på grund av dåligt väder, men gav mig ned till gymmet vi har på bottenvåningen i vårt hus och tränade i en timme! Riktigt nice med privat-gym!
Toy Story är favoriten just nu!
 
Litet men det duger! När det regnar ute och under vintern är det guldvärt att ha ett gym i samma byggnad som man bor i, annars kommer jag mest träna i Central Park.
 
Spillde italienska dressingen över några av tangenterna med så nu luktar det dressing om min dator, hoppas att min nya dator inte pajar på grund av det.. Så går det när man ska göra allt samtidigt..
 
Ska ta en riktigt lång dusch nu och sen ska jag fixa till mig redan nu inför kvällen så jag kan möta upp de andra så fort jag slutat jobba ikväll. Playdate idag för äldsta pojken, annars ser rutinerna likadana ut: Läxor, middag, bad/dusch, i pyjamasen, borsta tänderna och om det finns någon tid över blir det böcker/rita eller spela något spel. Så ser kvällsrutinerna oftast ut! Nästa vecka däremot är lillkillen ledig från skolan tre dagar så måste planera in lite roliga aktiviteter för honom då med, funderar på att gå till Central Park Zoo och Barnes & Noble, kul att hitta på lite annat med barnen med!!