Nu är vi i LA!!! Ibland är fan livet för jäkla bra!

Sa hejdå till mitt älskade New York i måndags..

Måndagkväll kom vi fram till lägenhetshotellet som ligger precis vid Venice beach! Vi strosade runt lite och försökte intala varandra att vi faktiskt är i Kalifornien!! Vi har knappt förstått det ännu..


Igår vaknade vi vid halv 7 på morgonen i LA, vilket är halv 10 i New York och DC. Tog oss upp och gick ut och morgonjoggade i 30 minuter följt av en timmes powerwalk runt för att kika lite i området!

En blåsig dag på stranden och lite kyligare än vi trott, men 23 grader dög för att vi skulle lägga oss på stranden och sola hela dagen! Resulterade dock i klassikern, röda som kräftor båda två idag... Haha!Firade ett år i USA med jordgubbsvin och snacks igår efter beachen.

Sen promenerade vi bort mot Santa Monica!

Träffade en annan svensk tjej ute på pieren och det visade sig att hon varit aupair i Mississippi, och att det var familjen jag blev ihopmatchad med min första matchning! Helt sjukt vad världen är liten. 

Snart ska vi ut och springa lite innan det blir stranden idag igen, fan va vi njuter av att kunna göra precis vad man vill och när man vill! ;)

1 kommentarer

Anonym

16 Apr 2015 04:08

hade du fake id?

Kommentera

Publiceras ej