Äntligen fredag!! Även fast jag jobbar till 10.30pm ikväll och förmodligen kommer köra på en hemmakväll så är det alltid skönt med fredag. Vaknade dock upp med världens träningsvärk idag från gårdagens träningspass där jag körde både kondition och Tabata intervaller! Varenda muskel värker idag, men trots det så begav jag mig ut på en 55 minuters springrunda i Central Park. Finns inga ursäkter till att inte göra det när man har 7 timmar ledigt om dagarna.


Orkade knappt stretcha efter springrundan, men det är när man ligger där och ska stretcha efter ett träningspass som bästa känslan kommer! Mina träningsbyxor är förresten från Nike och är till för att springa utomhus i kallare väder, grymma är dem.


Lyxade till det med bananpannkakor till lunch efter träningspasset med, så himla gott!


Nu ska jag hämta upp lillkillen från skolan och sen senare blir det playdate för Carolinas värdbarn och mitt äldsta värdbarn! Då hänger vi i vår lägenhet och barnen har inga läxor så fredagarna brukar va riktigt roliga arbetsdagar.

Helg igen och idag är det exakt fem veckor tills nästa aupair kommer hit! Helt sjukt vad tiden har gått fort. Får se vad denna helg har att bjuda på. Håller fortfarande tummarna för att jag håller mig frisk, kan inte urskilja om det är träningsvärken eller en förkylning som är på gång. Men ont i kroppen har jag iaf.. Hm.. Det får visa sig :) hoppas ni får en kanon helg så hörs vi snart!