Skickade precis iväg ett mail till min värdfamilj och frågade hur alla mådde, att jag önskar att tiden kunde gå ännu snabbare och att jag ser fram emot att träffa hela familjen! osv. Nästan lite som att skriva med sin kärlek när man sitter spänd och väntar på svar, när man väl får svaret sen så blir man överlycklig! haha bara aupairer tror jag som kan känna igen sig i den känslan, eller så är jag lite udda mycket möjligt ;)
 
Torsdag igen! Yesss, fredag imorn ska bli riktigt nice. Redan planer för helgen. Blir nog rätt lugnt imorn med några kompisar, redig utgång med alex och hennes polare från vimmerby på lördag och fika med Cajsa som är en annan aupair som ska bo i NY hon med på söndag! Älskar att ha fullt upp ;) det får tiden att gå snabbare!
 
Idag när jag kom hem låg ett brev ifrån Cultural Care där och i kuveret fanns "Pre-departure workbook" som jag inte hade fått tidigare. Så nu har jag äntligen alla tre böcker man behöver!
 
 
Stängde idag på jobbet, vilket innebär att jag jobbar 9 - 17.30, men idag hade alla ungarna gått hem redan vid strax innan 17 så fick gå hem tidigare idag med. Var jag värd med tanke på att jag fått jobba över några torsdagar tidigare då föräldrarna hämtar ungarna försent :) imorn öppnar jag på jobbet, jobbar då 6.30 - 15 vilket är mindre kul att få gå upp runt 5 tiden men det är värt det sen när man får sluta först av alla en fredag så jag får bita ihop ;)
 
Idag drog jag och Alex med oss 20 ungar och åkte pulka! Riktigt kul, fröknarna åkte nog mest! haha nä inte riktigt men vi snodde åt oss några pulkor så vi fick åka lite med, sjuuukt kul!!