Äntligen helg!! Direkt när jag slutade jobba idag så tog jag subwayn ned till Penn station och promenerade sen med min packning i kylan bort tre avenyer där bussen till Boston stod och väntade! Skönt att vara påväg. Jag älskar att resa och att jag egentligen inte har nån aning om var jag är påväg utan bara vet namnet på staden. Det är det som gör det så spännande med! My hämtar upp mig på busstationen ikväll, mer än så vet jag inte om vad som händer denna helg, kul att få besöka en ny delstat! Uppdatering om helgen får ni när jag är påväg tillbaka till New York på söndagkväll.

Nu är flygbiljetten bokad till LA iaf!

Ha en grym helg hörni!!


Jag behöver ta tag i en del saker känner jag, framförallt bokningar av flyg och hotell inför resemånaden! Imorgon tänkte jag boka flyget till LA den 13 april iaf så att jag kan bocka av det. Sen ska jag och Othilia kika på lägenheter att hyra i LA eller på hotell och boka det också. Sen ska jag betala resten för roadtripen och även boka hotell i San fransisco för dagarna efter roadtripen. Vore rätt skönt att ha allting klart snart så man bara kan räkna ned dagarna!! Sen måste jag även börja jobba på avskedspresenten till värdfamiljen som kommer ta ett tag att pyssla med... Får bli att jag tar tag i allt nästa vecka! Men imorn ska jag iaf boka flygbiljetten till LA.

Något jag har bokat iaf är bussbiljetter till Boston i helgen! Så på fredag efter jobbet åker jag till Boston för att hälsa på en kompis! Ska bli så himla roligt. Aldrig varit i Boston heller så ska bli spännande att få se den staden med. 


Idag har det iaf varit jobb, FaceTime med Malin, gymmet och en hejdå-middag med Julia efter jobbet! 
Ingen har nog missat att det härjats om snöstormen som skulle dra in över USAs östkust inatt på nyheterna. Iallafall så har ingen som bor på östkusten missat det! Det började redan bli hysteri i söndagskväll då alla matbutiker blev fullproppade på folk för att alla skulle köpa mat och förbereda sig på, vad jag tyckte det såg ut som, att vara inlåsta i sitt hem i en månad. Igår fortsatte hysterin. Affärer stängdes tidigare, folk åkte hem tidigt från jobbet, barnen skickades hem tidigare från skolorna och skolorna meddelade att dem skulle vara stängda idag på en så kallad "snowday". 
 Stormen skulle inte komma förrän runt 11 tiden på kvällen så vid 8 på kvällen efter jobbet sprang jag ut en snabbis till affären. Det snöade bara då och var precis som vilken vinterdag som helst hemma i Sverige. Möttes av en heeelt död stad!! Inga taxi bilar, inga bilar, inga tjutande polisbilar/brandbilar endast några få människor som var ute med sina hundar. I vanliga fall får man nästan trängas på gatorna oavsett vilken tid på dygnet det är här! Folk hade verkligen tagit skydd och det var faktiskt skrämmande hur Manhattan kunde vara så tomt helt plötsligt, det gjorde mig såklart jäkligt nojig över vad det nu var för storm som skulle komma. 
 Så imorse när jag vaknade förväntade jag mig en meter snö ute på vägarna och typ kaos. Drog upp rullgardinen och utanför såg allt precis ut som vanligt. Blev nästan lite besviken, haha. Blev iaf en inomhusdag idag som jag spenderade med min värdfamilj, så blev ändå en mysig dag. Avslutade kvällen med ett pass på gymmet med! Men herregud vilken hysteri för ingenting... Men antar att det är bättre att vara på den säkra sidan.