Sitter just nu i en taxi påväg till skridskorinken nere i Central Park med äldsta pojken som är ledig från skolan idag. Blir sista gången jag åker skridskor där med så kan bli en rolig grej både för mig och honom!

Tänkte lite snabbt uppdatera om helgen. Har haft en bra helg i vanlig ordning med middag och bio med Linda i fredags på Upper West side, skridskor med pojkarna i lördags förmiddag sen skypade jag med Niclas hemma i Sverige några timmar på eftermiddagen innan jag åkte ned till Lower East side och gick hem till Ellen och hennes pojkvän där även Elin var och Ellens pojkväns roommate. Drack lite drinkar och lyssnade på musik innan vi gick ut och käkade på en japansk bbq restaurang!
 Söndagen blev det brunch med Linda och Frida på favoritstället på upper East och sen visade jag Linda svenska kyrkan efter det. Promenerade längst Manhattans gator på eftermiddagen och njöt av det fina vädret!

Bara tre dagar till flytt nu, ikväll ska jag börja packa ned i resväskorna! 
Då var det fredag igen och snart helg! Trots att jag jobbar ett par timmar imorgon så känns det ändå som helg. Har lämnat ifrån mig mitt sköna täcke som jag haft under hela året till dry cleaning så att det är riktigt tvättat tills nästa aupair kommer, och sen har jag fyllt massa kassar med skräp.. Gamla hudlotion, papper osv! Jag försöker få lite gjort varje dag så jag slipper stressa på onsdagkväll :)


Kom precis in från en springrunda i central park där jag sprang en mil. Körde lite styrka efter springpasset och nu är veckans fem träningspass klara. Stekte lite kyckling och gjorde mig en god och enkel sallad till det som lunch med ett glas med is-vatten. Så himla gott efter ett träningspass!


Hittade även en mystisk låda i mitt rum precis. Och minns att lillkillen sa att jag hade fått mail imorse, jag lekte med och sa ååh va spännande! Men trodde inte han menade bokstavligen haha, men då har sötnosen smygit sig in i mitt rum och lämnat ett brev i en låda:


Vilken liten goding, tänk vad lite som behövs för att man ska bli hur glad som helst! Han ska få en bamsekram nu när jag hämtar upp honom från skolan. 

Ikväll blir det middag och bio med Linda och sen får vi se vad resten av helgen bjuder på, lutar mot utgång imorn! Ha en bra helg!!
Torsdag och bara en vecka kvar tills jag flyttar ut ur värdfamiljens lägenhet på Upper East side som jag nu bott i i nästan ett år. Känns konstigt och overkligt att det är nästa vecka! det har ju varit flera månader tills dess hela tiden har det känts som och slutet på mitt aupair-år i New York har alltid känts så långt borta, men helt plötsligt är jag nu här med en vecka kvar i värdfamiljens lägenhet och endast två jobbveckor kvar som aupair efter denna vecka. 
 Nästa fredag flyttar nya aupairen in och jag och pojkarna räknar ned dagarna tills hon är här! 


Tror inte någon missat den tragiska nyheten om flygplanskraschen som skedde i franska alperna i tisdags.. Jag har sen i tisdags följt nyheterna live på aftonbladet och försökt hålla mig uppdaterad. Nu har det även kommit fram att andrepiloten ska ha medveten störtat planet in i bergen.., Mina tankar går till de anhöriga och jag blir verkligen ledsen av tanken vilken hemsk död passagerarna och besättningen fick genomgå, att dö i en sådan rädsla... Fy vad hemskt! Hoppas de hittar någon slags ro i himmelen trots att deras liv togs ifrån dem av andrepiloten...
 Jag har själv varit flygrädd sedan jag var yngre. Jag är en person som behöver ha kontroll över situationer och i ett flygplan har alla passagerare noll kontroll och våra liv vilar i piloternas händer. Och när en sådan här tragedi sker, som är allas värsta fasa som flyger, så förvärras såklart flygrädslan.... Att jag ska flyga om två och en halvvecka känns inte alls lockande nu..

Tillbaka till min vardag. Jag börjar varje morgon med att gå upp 15 minuter innan jag börjar jobba, drar på mig träningskläderna och sedan jobbar jag i ungefär 40 minuter innan jag blir ledig drygt 7 timmar. Jag väntar med att äta frukost tills jag blir ledig, och då brukar jag sitta i vardagsrummet med en dator framförmig och ett avsnitt av Vampire diaries i bakgrunden. Kaffe, frukt och knäckebrödsmackor blir min start på dagen!Snart ska jag gå ned till gymmet och köra Tabata intervaller med. Sedan blir med mer jobb i eftermiddag och ikväll ska jag fortsätta rensa lite i mitt rum och kasta massa skräp som ja samlat på mig under året. Sen ska jag fortsätta pyssla med avskedspresenten till värdfamiljen med! Ha en bra dag så hörs vi snart igen.