Vissa saker kommer jag såklart sakna mer än annat när jag flyttar, kvällarna med frugan Alex är garanterat en utav dessa! <3Helt sjukt att det ena dagen kan vara rena vårvädret och man kan gå runt i en tunn skinnjacka med solglajjor medan andra dagen är raka motsatsen och jag till och med behöver dra på mig vinterkläderna igen på jobbet... Riktigt kallt var det ute idag! Börjar känna mig lite snuvig med, hoppas jag inte drar på mig någon förkylning nu mitt i allt fix inför resan.
 
Idag är det alltså exakt två veckor kvar tills jag flyttar till Manhattan i New York och ska jobba som aupair i ett år följt av en resemånad. Som planerna ser ut just nu är jag alltså tillbaka om 13 månader, vilket blir i mitten av maj 2015. Jag utesluter heller inte en förlängning när jag är i NYC om jag trivs med familjen men som det ser ut just nu blir det 13 månader! :) Jag tar det här lite som det kommer nu. Nu ska jag ut och resa och se världen, träffa nya människor och bara njuta av livet. Har inga som helst planer efter resan utan det är bara det här som finns för mig just nu sen får vi se vad som händer nästa år, vem vet kanske blir ännu en resa? Eller så gifter jag mig med en NHL-spelare i New York och blir en hemmafru!! Sounds like a plan haha.. ;)
 
Idag drar jag direkt efter jobbet till Fridhemsplan och till "Motormännens" huvudkontor och lämnar in lappen för det internationella körkortet. Efter det blir det eventuellt en sväng förbi gallerian som ligger där i närheten för att få tiden att gå innan Alex slutar som stänger idag på jobbet. Sen laddar vi upp för en riktig myskväll i hennes lägenhet ikväll, perfekt start på veckan enligt mig!
 
 
Då var den här helgen över! Näst nästa söndag sitter jag förmodligen och biter på naglarna inför morgondagens flygresa och början på mitt äventyr. Blev ännu mer verkligt idag att min resa nu är sjukt nära när jag pratade med min värdfamilj! De är så himla goa<3 Pratade mest med min värdmamma om allt mellan himmel och jord. Hon berättade bland annat vad vi ska hitta på när jag kommer till dem och frågade vad jag gillade för mat och mycket mer! Så himla trevlig och vi klickar verkligen hur bra som helst!! Pratade med min värdpappa en stund med som är lika trevlig han. Efter en stund in i samtalet springer två busiga gullungar in i bilden och studsar och är hur exalterade som helst och ska visa upp sina busiga sidor! Vilka sötnosar, dem var det full fart på kan jag säga kommer garanterat inte bli uttråkad när jag jobbar med dem haha. Ska bli så roligt att träffa dem allihopa, snaaaart så!! Min värdmamma ville även att jag skulle skicka bilder på mig och min familj och mina vänner så hon kan skriva ut dem fotona och sätta in dem i ramarna inne i mitt rum! Hur gulligt är inte det? Ska fixa det nu på en gång. Åååh vad jag längtar<3
 
Imorn påbörjar jag alltså min näst sista jobbvecka på skolan. Efter jobbet åker jag direkt till "Motormännens" huvudkontor inne i fridhemsplan och lämnar in pappret för det Internationella körkortet. Därefter ska jag hem till Alex för en riktig myskväll med henne, inte många sånna kvällar kvar nu!!<3