Imorgon har jag varit hemma i Stockholm och i Sverige i två veckor. Att vara tillbaka i Sverige till våren känns helt perfekt och jag fortsätter att njuta av att vara hemma. Ett år räckte helt klart för mig och blev helt perfekt. Jag hann med precis allt jag ville göra och hann besöka de delstater jag ville till och mitt år blev precis som jag ville att det skulle bli, om inte bättre!
 
Jag åkte till New York med inställningen att jag skulle ha mitt livs häftigaste år och att jag skulle åka hem ett år senare med minnen för livet, och så blev det. Vilket år det var!! <3
 
 
Vilken resa det blev och jag är så jäkla nöjd. Jag gick in med inställningen att det blir vad du gör det till och med inställningen att det skulle bli ett av mitt livs bästa år, och det blev det. Ett minne jag tar med mig i resten av mitt liv!
 
Nu har jag börjat ett nytt kapitel här hemma i Sverige. Jobbar på en förskola i Kungsholmen fram tills midsommar, ska ha en riktig svensk sommar, börjar plugga till lärare i höst på Stockholms Universitet, ska umgås med min älskade familj, mina underbara vänner och min fina pojkvän så mycket jag bara kan. Jag behövde ett år i USA för att hitta mig själv och uppskatta allt jag har här hemma i Sverige.
 Mitt livs bästa beslut togs när jag bestämde mig för att flytta till New York. Funderar ni på att åka iväg en längre tid till USA så ÅK, helt klart det bästa jag har gjort för mig själv och mitt framtida jag.
 
Från och med nu så blir det inga fler uppdateringar här utan bloggen var till för mitt liv i staterna. Vill ni följa mitt liv här hemma i Sverige så hittar ni mig på instagram istället: @Hedmans . Tack för att ni följt med mig på mitt livs resa!! <3
 
Vilken känsla att få komma hem till Sverige igen efter att ha bott i USA ett år. Jag har bara njutit av att få umgås med familjen och vännerna så därför har uppdateringen varit sådär.

Jag gjorde allt jag ville göra i USA, bodde på Manhattan, besökte 10 delstater och åkte på en roadtrip på västkusten som avslut. Kunde inte ha blivit ett bättre år! Men nu är jag redo för nya utmaningar och ska bli skönt att få ha mina fina nära mig igen. Kommer alltid sakna New York men innerst inne är jag en riktig svennebanan som älskar Sverige så det känns bra att va hemma igen. 

På måndag börjar jag jobba på en förskola på Kungsholmen fram till midsommar och i höst börjar ja plugga till lärare, så känns skönt att ha en liten plan för närmsta tiden här med ;) sen ska jag fortsätta med träningen nu inför Stockholm halvmarathon som jag ska springa i höst! Ska uppdatera er lite mer om hur allt känns att komma tillbaka till Sverige när jag har mer tid, nu njuter jag av att vara i min familjs och mina vänners närhet igen, äntligen.

Ha en trevlig helg hörni!