Sista dagen på 2014 är här. 31 december och nyårsafton kommer börja med några timmars jobb faktiskt. Efter lunchtid ska jag göra mig i ordning för att sen åka över till West side och möta upp de andra som jag ska fira nyårsafton med. Ska äta middag och föra hos Julia på west side, och vid tolvslaget ska vi ned på Times' square bland resten av alla miljoner människor, men ska bli riktigt roligt!! 

2014 för mig har nog varit bland det mest händelserika året jag varit med om. Flyttade till Manhattan, NY i våras och har fått rest runt i USA under året. Avslutade året med en underbar vecka hemma med familjen och vännerna över jul, och nyårsafton fick firas i New York! Kan faktiskt inte bli så mycket bättre än så! 

2015 håller jag tummarna för att det också ska bli ett grymt år. Tre månader i New York följt av en roadtrip i Kalifornien känns som en bra början på året. I slutet av april flyttar jag tillbaka till Sverige och nästa höst ska jag börja plugga på Stockholms Universitet. Det blir nog bra det där ;)

Ha en fantastisk nyårsafton hörni så hörs vi 2015! Semesterveckan i Sverige gick helt sjukt fort och nu är jag tillbaka i New York igen. Haft en så himla bra jul hemma i Sverige och hann med allt jag ville göra under veckan. Hann träffa alla mina fina vänner och familjen, fira jul, äta god svenskmat och bara njuta av att vara i Sverige. 
 Trots att jag var inställd på att åka tillbaka till New York hela tiden måste jag erkänna att det var riktigt jobbigt att lämna allt igen. Som tur är går fyra månader riktigt snabbt så snart är jag hemma igen om tiden ska gå i den här farten! 
 
Nu ska jag ge allt sista månaderna och bara njuta av det livet jag lever här på Manhattan!
 
Träffade min bästavän på kvällen när jag kom hem, som jag hade saknat henne!!<3
 
Små kusinerna hade blivit så himla stora! Sötnosarna<3 Vilken lycka att få träffa alla igen efter åtta månader!!

Maten har jag också saknat! HahaOch min fina lillebror! <33
Julafton!Julklappsspel!

Jag var hemma från NY, Dipti ifrån Sydney och Madde från Sundsvall. Blev em reunion efter ett års tid med mina fina!! <3

Kusinen och moster, och min vovvsing<3

Fick både snö och se en rätt cool effekt från solen på himlen med.

Juldagen!

Och så var veckan över...


Värdfamiljen var glada att se mig igen så kändes ändå bra när jag väl var tillbaka på Manhattan igen. Idag har båda pojkarna varit lediga från skolan så vi har varit ute och cyklat, bakat, ätit på deras favoritrestaurang och försökt få de där tio timmarna att gå snabbt. Imorn väntar en likadan jobbdag! Sen blir det mer ledighet, helt galet att 2014 är snart över!!! 

Träffade Julia lite snabbt nu efter jobbet och shoppade litegrann. Nu däremot ska jag mysa ned mig i sängen framför en film! Ingen jetlag heller, hur skönt som helst. Hörs snart igen! 
 

Nu åker jag tillbaka till New York! Haft en underbar vecka med mina fina. Ska berätta om allt när jag är tillbaka på Manhattan, räkna med en större uppdatering imorn! Hörs snart!