Började fredagen med en sovmorgon till 9.30! Började jobba vid 12 idag och jobbar faktiskt fortfarande, men pojkarna sover så då är det mest att jag finns där om det skulle vara något, men ska exempelvis slå på ett avsnitt av Vampire Diaries nu medan jag jobbar så inget hårt jobb man har just nu! Fredagskvällen försvinner dock, men har hela lördagen och söndagen ledig, och längtar tills imorn när jag ska på Yankeesmatch med Eva! Matchen börjar klockan ett så vi ska mötas upp innan och åka tillsammans till arenan. Blir eventuellt en brunch innan det med. Efter det får vi se vad vi hittar på. 

Innan jobbet idag så skypade jag med familjen hemma och mina småkusiner var med också som är 1 år och 1,5 år! Så himla häftigt att de kan se mig på tv-skärmen när vi skypar och vinka tillbaka när jag vinkar. Gosungar!<3 saknar dem jättemycket, men när man skypar så känns det för stunden som att man är med dem där hemma!

Jag och de andra nannysarna hämtade hur som helst upp barnen ifrån klassen idag vid 12 och tog sen Crosstown bussen över till West Side där vi skulle hem till ett barn i mitt värdbarns klass som hade arrangerat ett avslutningskalas nu innan skolavslutningen på onsdag. Bjöds på mat, fint väder och lite trollerikonster för barnen i en fin park med en lekpark med. I huset som barnet + hans familj som anordnade kalaset och som parken som vi var i tillhör bor artisten Sting! Lite coolt ;) spanade för att se om jag såg honom men sån tur hade jag inte.. Men det säger en del om värdet på lägenheterna i den byggnaden!
Hämtade upp min äldsta sen och sen blev det vanliga fredagsrutiner, pizza & movienight för barnen och jag gjorde tacos till mig själv! yumm, tröttnar aldrig speciellt inte nu heller när jag äter det kanske en gång i månaden!

En lugn fredagskväll alltså. Blir några avsnitt av Vampire Diaries nu innan jag tänkte sova! 

 
Var värt en bild på det med!
Förr så var mina mornar lugna där jag hann äta frukost i lugn och ro, kolla datorn/mobilen, försöka hitta kläder för dagen osv.. Haha idag är mina mornar totala motsatsen! Tempot på min värdfamilj är hur högt som helst på morgonen och ute på gatorna när jag lämnar lillkillen i skolan är också galet! Har efter en och en halvmånad fortfarande inte vant mig riktigt med tempot på morgonen, haha! På eftermiddagarna älskar jag tempot för tiden går snabbare och man får mycket gjort på en dag, men morgonen är desto jobbigare... ;) 

Hur som helst, efter första jobbpasset på morgonen åkte jag ned till Union Square och träffade Irina som är i samma LCC-grupp som mig och är en tysk/rysk aupair som varit här i New York i snart två år. Vi lunchade, kikade lite i affärer och hade hur trevligt som helst! Imorgon åker hon till Hawaii men hon kommer lagom hem till min födelsedag igen för den ska hon bland annat med och fira!!!

Sen blev det jobb från 2.30 till 8 och kvällen avslutades med thaimat med mina värdföräldrar! Ännu en lugn torsdag! Imorgon är det fredag och jag jobbar kväll imorgon så blir inte mycket mer än så.. Känns som att det precis var helg men ska bli riktigt skönt med helg ändå, och går helgen enligt planerna blir det ännu en grym helg! ;)

Läser boken "Matilda" för pojkarna eftersom vi ska se den Broadway showen nästa lördag!!

En misslyckad tvättning idag... Mörkröda shorts tillsammans med gråtvätt gick inge vidare haha.. Som tur var missfärgades bara de här plaggen, dock var T-shirten en present från min värdmammas mamma.. Hm..


Nu i slutet av maj och hela juni så är schemat verkligen fullspäckat. Pojkarna har väldigt mycket event i skolorna som jag kommer att ta med dem på! Idag var två event, imorse hade min äldsta pojke skolkonsert i en kyrka här på Upper East och i eftermiddags var jag och pojkarna på en skolfestival på gatan nedanför vårt hus där de hade stängt av hela bilgatan för att skolan anordnade ett event för att göra något roligt för barnen nu innan sommarlovet. Barnen fick hoppa i hoppborgar, göra ansiktsmålningar, rita/pyssla, lyssna på musik och äta mat tillsammans med andra barn. Det kommer att vara flera event nu de kommande veckorna i skolorna eftersom barnen snart tar sommarlov, så veckoschemat kommer att se helt annorlunda ut!
 
Hela juni är det något inbokat nästan varje dag, iaf varje helg! På lördag blir det en baseball-match där Yankees möter Minnesota, nästa helg ska jag på Broadwayshow och fira min födelsedag i förskott med värdfamiljen, sen den 10 juni fyller jag 21år, helgen därpå blir det garanterat utgång, sen åker jag till Oklahoma i 10 dagar och sen är min kusin här i New York i 3-4 veckor för att hälsa på sin pojkvän som är härifrån så då ska jag träffa henne med! Hela juli kommer jag vara i NYC och njuta av sommarschemat, i augusti åker jag till Connecticut en vecka och sen får jag min semester sista veckan i augusti och då ska jag till Miami och avsluta den veckan med en festival här i NYC! Kommer bli grymt! 
 
Idag efter jobbet mötte jag iaf upp Malin och Frida på en restaurang några avenyer bort. Åt middag, prata om allt möjligt och hade supertrevligt! Guldvärt att vi bor så nära varandra och kan få prata av oss efter jobbet under veckorna. Att onsdagen är över och att det är torsdag imorn med är helt galet, snart helg igen!!
 
Skolkonsert

Skolfestivalen