Skickade precis iväg ett mail till min värdfamilj och frågade hur alla mådde, att jag önskar att tiden kunde gå ännu snabbare och att jag ser fram emot att träffa hela familjen! osv. Nästan lite som att skriva med sin kärlek när man sitter spänd och väntar på svar, när man väl får svaret sen så blir man överlycklig! haha bara aupairer tror jag som kan känna igen sig i den känslan, eller så är jag lite udda mycket möjligt ;)
 
Torsdag igen! Yesss, fredag imorn ska bli riktigt nice. Redan planer för helgen. Blir nog rätt lugnt imorn med några kompisar, redig utgång med alex och hennes polare från vimmerby på lördag och fika med Cajsa som är en annan aupair som ska bo i NY hon med på söndag! Älskar att ha fullt upp ;) det får tiden att gå snabbare!
 
Idag när jag kom hem låg ett brev ifrån Cultural Care där och i kuveret fanns "Pre-departure workbook" som jag inte hade fått tidigare. Så nu har jag äntligen alla tre böcker man behöver!
 
 
Stängde idag på jobbet, vilket innebär att jag jobbar 9 - 17.30, men idag hade alla ungarna gått hem redan vid strax innan 17 så fick gå hem tidigare idag med. Var jag värd med tanke på att jag fått jobba över några torsdagar tidigare då föräldrarna hämtar ungarna försent :) imorn öppnar jag på jobbet, jobbar då 6.30 - 15 vilket är mindre kul att få gå upp runt 5 tiden men det är värt det sen när man får sluta först av alla en fredag så jag får bita ihop ;)
 
Idag drog jag och Alex med oss 20 ungar och åkte pulka! Riktigt kul, fröknarna åkte nog mest! haha nä inte riktigt men vi snodde åt oss några pulkor så vi fick åka lite med, sjuuukt kul!! 
 
 
En artist som jag har fastnat för helt är "Daughtry". Inte nog med att han sjunger sjukt jävla bra, utan han är sinnes snygg också!! En riktig favorit just nu och spelar igenom låtarna om och om igen, Kajsa-musik helt klart ;) 
 
Drog och mötte upp Rebbe efter jobbet och gymmade, tog sen en promenad på ca 30 min hem därifrån. Riktigt skönt! Ska passa på att utnyttja sats-kortet litegrann nu iaf när jag har tid innan jag ska säga upp kortet.. Säger nog upp det om två veckor kanske, får fortsätta gymma då i en månad iallafall! Måste kolla med min värdfamiljs nuvarande aupair hur hon har gjort med träningen, om hon skaffat gymkort på ett större gym eller använt gymmet som finns i huset jag ska bo i, eller om hon inte gjort något utav det ;) Annars är promenader och joggingturer i Central Park något jag lätt kommer göra minst ett par gånger i veckan iaf när det är lite varmare!
 
Har skrivit kontrakt nu till den 11 april på jobbet. Så jobbar på Husbygårdsskolan ända fram tills jag åker ;) perfekt så att jag hinner spara ännu mer pengar! Har jobbat på mitt jobb nu sen augusti 2012 så kommer kännas konstigt att lämna alla underbara arbetskollegor (speciellt min pärla och fru Alex) och lämna en arbetsplats man verkligen trivs på! Men konstigt nog känns allt så jävla rätt ändå och jag vet att jag gör rätt, april får gärna komma snabbare! Det kommer ni att få höra från mig ända fram tills jag åker kan jag säga.. ;) 
 
 
 
 
Känns som att det var igår jag skrev att "när tisdagen är över så är det snart helg".. Yes här går det undan! Men samtidigt känns allt så långt ifrån just nu. Pratar med en annan au pair som heter Cajsa (väldigt fint namn) som också ska bo i New York som hade fått sina flygtider idag och ska på ambassaden på måndag som jag egentligen skulle gått jag med, nu blir det ju 3 mars istället. Är såååå avundsjuk just nu och önskar verkligen att tiden kan gå ännu snabbare!!! :D
 En del av mig är ändå tacksam för att det är ett tag kvar, för det är en sjukt massa saker att göra innan jag ska åka! Satt med alla papper idag och läste igenom åh insåg att det var ännu en sak jag inte hade fått skickat hem till mig ifrån CC som jag direkt ringde dem om och bad om att de skulle skicka det till mig. Det är "Pre-departure" boken som man skulle fått i samband med att man fick alla papper för visumansökan, men hade inte fått den heller.. Ringde dem ju för ca. 2 veckor sen och frågade vad "Au pair handbook" var för något vilket även det visade sig vara nått de inte hade skickat till mig.. Vilken j*vla tur att man dubbelkollar hela tiden med andra aupairer och att man kan kika på andra bloggar för att se så att man fått hem allt som behövs! Kontrollfreaket i mig är ju en aning nojjig över om det är något mer de glömt skicka till mig... Aja det löser sig säkert tillslut!
 
Idag har jag betalat in två saker:
- Avbeställningsskyddet på 395:-
- Avgiften för polisregisterutdraget 192:-
 
Har fyllt i polisregisterbegäran + lagt i en kopia på mitt pass nu och lagt det på lådan så om ca två veckor får jag detta hemskickat och är det jag ska ha med mig till förberedelsemötet samma dag som besöket på ambassaden! 
 Har dock fortfarande inte hittat mina slutbetyg, gaaahh.. Fanns inte nere i förrådet i källaren vilket innebär att de måste försvunnit i flytten när jag flyttade tillbaka till päronen igen. Alla mina kartonger är ute hos min farmor som bor vid Arlanda, så får bli en sväng dit någon dag för att leta igenom alla kartonger.. Herregud vilket strul haha.. Får försöka komma på om det är något mer jag behöver ifrån dem lådorna nu, förvånar mig inte! 
 
Från det ena till det andra. Nu ska jag iväg på brorsans hockeymatch! Han ska nämligen möta flickvännens hockeylag då hon spelar med grabbar så ska bli riktigt kul att se dem båda spela samtidigt! Ska agera fotograf på läktaren med och försöka få bild på dem båda samtidigt! ;)