Börjar närma sig nu att jag snart varit här en tredjedel av tiden. Har varit här i tre och en halvmånad och det känns nästan ibland som ett helt annat liv när jag tänker tillbaka på tiden innan jag åkte hit! Har hänt så himla mycket sen dess, lärt mig så mycket nya saker, skapat massa nya relationer, förbättrat min engelska enormt mycket redan och startat upp ett helt nytt liv på egen hand på Manhattan. Jag känner mig mycket modigare, starkare och stabilare nu än innan jag åkte! Jag har gått helt rätt väg och jag behövde den här resan verkligen. Att tre och en halvmånad gett mig så mycket gör att jag kan bara tänka mig hur mycket jag kommer ha växt som person när jag åker tillbaka till Sverige igen med minnen för livet.
 
Nu är det inte jag längre som är den nya aupairen utan det har kommit massor av aupairer efter mig och idag träffade jag Ebba som är en ny svensk aupair här på Manhattan! Jätteroligt att få vara den nu som ger tips och får visa runt! Vi tog en picknick i Central Park och sen en promenad runt i parken efter det. Himla go tjej och dalmålen fick mig nästan att känna mig hemma på vårt landställe i Dalarna haha. 
 Fick dagens träning gjord med innan picknicken. 1 timma och 15 min nere på gymmet, och nu börjar jag känna resultaten. Fått bättre kondition och blivit starkare av att träna fem gånger i veckan redan, och jag är taggad på att hålla i det här och göra det till min vardag härborta! Så får jag ha fuskdagar på helgerna istället ;) Kommer bli kanon. Nu blir det ett par avsnitt av One Tree Hill innan läggdags!
 
 
Det är helt galet att juli snart är över och att det är augusti redan på fredag..! Hela augusti är fullspäckad med så den månaden kommer också bara flyga förbi. Dagarna går så himla fort här oavsett vad jag gör om dagarna, känns till och med som att om jag skulle sitta och rulla tummarna en hel dag så hade tiden ändå gått fort, haha kanske är att ta i men skulle inte förvånat mig.
 Jag vet att jag har lång tid kvar här, men kan ändå inte låta bli att tänka på vad jag ska hitta på när jag kommer tillbaka till Sverige igen. Jag har alltid sagt att jag ska gå på ett Universitet efter studenten och har även alltid sagt att jag ska resa innan jag pluggar vidare! Nu är jag på mitt livs resa och har därför bestämt mig för att nästa höst så ska jag börja plugga igen. Så har för skoj skull börjat kika lite på utbildningar på framförallt Stockholms Universitet och lite även på Uppsala Universitet och insåg att det är en hel vääärld med utbildningar, så det är nog bra att jag kikar lite på det redan nu med tanke på att jag kommer fortfarande vara här när det är dags att ansöka till hösten 2015! 
 
Fick även hem materialet som jag beställde så att jag kan brevrösta i riksdagsvalet. Ska sätta mig in i det där nu med eftersom jag måste skicka in mina brevröster i god tid så att det hinner skickas tillbaka till Sverige innan valdagen. 
 
 
Känner mig lite småstolt över mig själv faktiskt som både kikar på utbildningar på olika universitet till nästa höst, engagerar mig att brevrösta härifrån NYC i riksdagsvalet och även kört ett hårt pass på gymmet idag i en och en halvtimme efter helgens vila. Ibland kan jag även stanna upp och tycka att jag är förjädrans bra som tog beslutet att flytta hit till Manhattan i ett år. Riktigt modigt att åka helt själv över atlanten, bo hos en främmande familj, i en ny stad och där man ska starta upp ett nytt liv helt från grunden! 
 
Blev ett inlägg där jag berömmer mig själv, egot här, men ibland måste man få vara riktigt stolt över sig själv! ;)
 
 
Ännu en helg förbi och har haft en så himla bra helg! Helgerna går snabbt men man hinner med så mycket under helgerna så känns som att man varit ledig längre än bara en helg. Igår började jag lördagen med att bege mig nedåt på Manhattan och gick till frisören. Blev så himla nöjd med håret så var värt varenda dollar! Hört många som gått till andra frisörsalonger härborta och tagit ett billigt ställe och blivit gula i håret när de slingat det.. Mitt blev perfekt så dit ska jag gå nästa gång igen!! Mötte upp Eva och Therese efteråt. Vid tre drog vi till Lavo på brunchen. Festade från 3 till 6 sen drog vi och käkade efteråt och drog till en bar på Bleecker street efter det och hade en supertrevlig kväll!

Påväg till frisörsalongen

Glad men med nedspilld tröja haha nackdelen med att ha ljusare färger på sig när man festar..


 

Vid middagen sen så satt vi på en uteservering vid Union Square. Jag spanar på alla människor som går förbi och fick syn på Julia Stiles gåendes förbi oss, lite ballt!

Bar med live-musik!


Idag träffade jag Therese för brunch på Five Napkins och åt deras underbara american pancakes. Promenerade ned till SoHo och shoppade lite. Blev en långpromenad upp till Times' square efteråt och thaimat på restaurangen Breeze! Har gått så himla mycket idag att mina fötter värker som bara den.

Blev detta till brunch vid ett tiden idag. Det är minst lika gott som det ser ut också!! 

Shopping i SoHo