Har bott i New York i lite mer än nio månader men hade inte förrän igårkväll varit uppe i Empire State building. Det är när man är uppe i antingen empire eller i Top of the rock som man inser vilken häftig stad man befinner sig i! Jag blev kär i staden på nytt igår och blir alldeles pirrig av tanken fortfarande att jag faktiskt bor här!
Helt klart ett måste när man åker till New York att antingen åka upp i Empire eller i Top of the rock!!

Barnkalas hanns det med också igår. Barnkalaset hölls på Build a bear och var en riktig hit hos lillkillens kompisar! 
Pågrundav förkylningen blev det en lugnare kväll sen. Blev bio på favorit biografen. Såg filmen The wedding ringer som var en sjukt roligt film!


Idag vaknade jag upp och mådde mycket bättre. Förkylningen börjar försvinna och borde va helt frisk i övermorgon, håller tummarna för det iaf. Vid lunchtid blev det en brunch med Julia på Upper East följt av lite shopping och en kaffe på Starbucks. Drack lite vin och åt ost o kex med min värdmamma nu på kvällen innan jag myste ned mig i sängen framför filmen The best of me. Imorgon är jag ledig så då blir det sovmorgon. Ska handla sista födelsedagspresenten till lillkillen som fyller år på tisdag, och på kvällen blir det födelsedagsmiddag för honom med värdfamiljen. Skönt med en kortare jobbvecka!

2 kommentarer

Sus

19 Jan 2015 09:14

Häftigt! Vilken utsikt ;D

Matilda

20 Jan 2015 05:58

Hej! Har läst din blogg ett tag nu men aldrig kommenterat :) Tycket bara det var kul nu för de två tjejerna du har bilder med uppe i Empire state building var jag på training school med (y) Världen är bra liten! Keep up the good work, och kika gärna in på min blogg
! :) Kram

Kommentera

Publiceras ej