Ännu en vecka är förbi och endast två dagar kvar tills jag har bott i New York i nio månader. Januari är alltid en seg månad, så för att få den att gå snabbare gäller det att hitta på mycket för att få tiden att gå. Det har jag definitivt lyckats med den här helgen!

Helgen blev egentligen inte alls som planerat, men haft en toppen helg ändå! I fredags var planen att vi skulle hänga hemma hos Julia hela kvällen, planerna ändrades och vi bestämde oss för att gå ut och käka på kvällen innan vi gick på premiären av nya filmen Taken 3 på biografen med favorit fåtöljerna. Riktigt bra film! Jag som var kritisk till den här filmen blev glatt överraskad och kan verkligen rekommendera er att se den. 
 Lördagen började som planerat. Träffade Eva på en brunch på Ellen's Stardust Diner som är ett amerikanskt diner där servitörerna och servitriserna uppträder medan man äter och mellan de tar allas beställningar. De som jobbar där och sjunger hoppas på att en dag bli upptäcka och vara med i musikalerna på Broadway! Riktigt duktiga var dem och en rolig grej att uppleva när man är i New York. 
 Efteråt tog vi subwayn ned till Michaels - arts and crafts för att köpa lite saker till våra projekt vi håller på med. Jag håller på med en avskedspresent till min värdfamilj, men mer om det när det är klart! Därefter var planen att möta upp Gabbi och köra en barrunda i Brooklyn, men det fick bli nästa helg istället! Vilade fötterna på ett Starbucks efteråt där jag vågade mig på att dricka Vanilj Latte och gillade det!! Inte lärt mig dricka kaffe ännu, men kanske närmar mig det nu haha gott vare iaf. Därefter gick vi vidare till en Thai restaurang för middag innan vi tog en barrunda i midtown. Fyra barer hann vi med innan kvällen var över. Riktigt bra lördag!
 
Idag ställdes klockan på 9 för att gå upp och käka frukost innan jag tog subwayn med till SoHo där jag mötte upp en ny italiensk aupair som kom hit i fredags och behövde hjälp att hitta till månadens aupairmöte. På aupairmötet träffade jag bland annat Julia och en annan svensk aupair som bor i midtown! Nu när Julia går i rematch och förmodligen flyttar från Manhattan så var det kul att hitta någon annan svennebanan på Manhattan nu när de flesta har åkt hem som jag umgåtts med här! Vi bestämde oss för att luncha tillsammans efteråt. Mysig lunch i downtown följt av en sväng in på den svenska godisbutiken Sockerbit. Strax efter fyra tiden åkte jag och Julia tillbaka upp mitt Upper East och tog en kaffe på Starbucks innan jag begav mig hemåt för att avsluta helgen med att mysa ned mig i sängen framför en film. Helgerna fortsätter att leverera här i New York.


Kommentera

Publiceras ej