Den här dagen klarade jag mig undan spruckna mobilskärmar och glassplitter i ögat. Den här dagen var faktiskt toppen! Bra både jobbmässigt och på fritiden. Jobbade en timme på morgonen, lämnade lillkillen på skolan och promenerade nedåt längst Fifth avenue till Apple Store. Klarade mig undan köerna och fick snabbt en bokad tid att få hjälp på. Visade sig att telefonen var alldeles för skadad för att bara byta ut skärmen, de ville att jag skulle köpa en ny telefon men det får bli en annan dag och om mina värdföräldrar tycker detsamma. Den har sprucken skärm men stänger även av sig när det blir för kallt ute, jävligt opraktiskt under vintern, och går inte at använda medan den laddas för då öppnar den upp alla apparna samtidigt och kan ringa upp folk automatiskt!! Så en ny telefon kanske är på tiden ändå..

Köpte iaf ett skydd över den spruckna skärmen för att undvika att få glassplitter i ögat igen.. Därefter promenerade jag uppåt till Upper East igen och mötte upp Julia på en mataffär på 86th street. Köpte ingredienser till guacamole och köpte lite nachos som vi kunde lyxa till oss med till lunch framför en film sen hemma hos Julia. Passar på nu innan hon flyttar på fredag att umgås mellan jobbtimmarna på dagarna! 


Idag har jag gått runt med glajjorna på för att dölja mitt svullna öga... Svullnaden har lagt sig nu, imorgon borde det röda var borta med! Håller tummarna för det. Nu blir det ett par avsnitt av True Blood!Kommentera

Publiceras ej