Den här veckan har mitt schema sett lite annorlunda ut då pojkarna varit lediga från skolan och haft halvdagar osv. Igår fick jag min efterlängtade sovmorgon och började jobba vid 10. Båda pojkarna slutade tidigt från skolan så tog dem båda på bio och såg Big Hero 6. 

Slutade strax efter sex tiden och bestämde mig för att dra mig ut på en springrunda i Central park då! Superskönt att träna på kvällstid med annars tränar jag ju mest innan lunchtid! Gick och la mig mör i benen men ställde klockan för att gå upp innan jobbet och gå köra en springrunda innan frukosten. Så himla skönt att min kondition är riktigt bra nu! Påvägen till central park gick jag förbi ett filmteam med stora lastbilar parkerade längst gatorna. Så nyfiken på vilken film eller serie som spelades in där!! 
 Äldsta pojken var hur som helst ledig från skolan idag så vi tog en taxi vid 11 tiden ned till södra central park och åkte skridskor hela eftermiddagen tills det var dags att hämta upp lillkillen från skolan. 
På fredag har jag bott i New York i sju månader, heeeelt galet! Min värdfamilj intervjuar nya aupairer nu och jag får vara med och intervjua med, superkul och spännande! För exakt ett år sedan var det jag som satt i Sverige och blev intervjuad helt ovetandes vilket häftigt liv jag skulle leva några månader senare.   Säger det igen, heeelt galet ;) 

Kommentera

Publiceras ej