När det endast är 17 dagar kvar tills jag åker till Sverige över jul efter nästan åtta månader härborta så kan jag inte annat än att räkna ned timmarna och önska att dagarna går ännu snabbare. Skönt med ännu en semester vecka med! Näst nästa vecka är jag i Sverige igen, både en härlig tanke men också lite nervöst haha. Sjukt spännande iaf och överlycklig över att jag ska få fira jul hemma med mina fina! 
 Jag är inte alls klar med New York eller mitt liv härborta, så är också glad över att jag får åka tillbaka sen och fira nyår och bo på Manhattan i tre månader till, avsluta aupairåret med en månad på västkusten och komma hem till sen-våren i Sverige. Klockrent.

Jag och pojkarna är lika exalterade över  julen tror jag. Vi har inte dekorerat lägenheten ännu, men de ska köpa en gran på lördag och sätta upp alla juldekorationer då så då kanske jag får lite mer julkänsla! Nere i lobbyn har de iaf pyntat en julgran så man får lite julkänsla när man går hemifrån eller kommer hem.


Igår fyllde världens bästa mamma år. Då känner man sig alltid lite extra långt borta... Som tur är finns Skype så skypade med hela familjen i två timmar och fick vara med när mamma öppnade en av sina presenter med. Jag beställde blombud till henne med, perfekt att kunna göra så när någon fyller år medan  man befinner sig på andra sidan jordklotet! 

Älskade mamma<3

17 dagar till sen får jag krama om mina underbara igen! 

1 kommentarer

Liselott

04 Dec 2014 06:39

❤️ Längtar❤️

Kommentera

Publiceras ej